Verkopen begint met goede webteksten

Houd je bezoekers langer op je website door middel van SEO Copywriting.

Verhoog Conversie

Mensen op het internet hebben weinig geduld. Als het gaat om conversie is het laten schrijven van website teksten dan ook van groot belang. Het zijn vaak de teksten die de bezoekers aanzetten tot actie en er voor zorgen dat ze niet meteen weer weggaan.

Verlaag De Bouncerate

Bouncerate gaat over mensen die jouw website bezoeken en deze meteen weer verlaten. Met goede website teksten die de aandacht van je bezoekers er bij houden kun je er voor zorgen dat je bouncerate verlaagd wordt. Zo houd je mensen langer op je site en scoor je hoger in Google.

Hoger In Google

Jouw rang in Google wordt sterk beïnvloed door de teksten op je website. Google zet namelijk alleen de websites met de beste content bovenaan. Er wordt onder andere gekeken naar bouncerate maar ook naar hoe relevant je teksten zijn aan bepaalde zoekwoorden.

Hoe wij jouw webteksten schrijven

1: Onderzoek

Allereerst kijken we naar jouw bedrijf, website en doelgroep. Op basis hiervan kunnen wij teksten schrijven die je doelgroep aanspreken, waardoor zij langer op jouw site blijven. Verder kijken we naar waar de teksten moeten komen, en wat de ideeën / doelen achter de teksten zullen zijn. Op deze manier kunnen we teksten schrijven die jouw bezoekers kunnen overhalen tot actie, zoals het kopen van een product of service. Als je al een SEO traject hebt lopen, of zelf een lijst met zoekwoorden hebt waarvoor je hoger in Google wilt komen, optimaliseren wij jouw webteksten gratis bij elk pakket.

2: Teksten Schrijven & Feedback

Vervolgens gaan we aan de slag! Onze copywriters en SEO experts zorgen voor professionele website teksten voor op jouw website. Als de teksten geschreven zijn, sturen wij deze naar jou op voor een feedbackronde, voordat wij de teksten op de website zetten. Wel zo handig als er toch nog blijkt dat het een en ander veranderd kan worden.

3: Teksten Op De Website Zetten

Als alle teksten goedgekeurd zijn, zullen wij deze snel en eenvoudig voor jou op jouw website zetten. Zo ben jij er van verzekerd dat jouw teksten:

 • correct en professioneel geschreven zijn
 • Overtuigend zijn
 • Een uitstraling hebben die bij jou past

Mocht het zijn dat je het nog niet helemaal weet check dan: Website Specialists of neem vrijblijvend contact met ons op.

Hoe Het Werkt

1: Kies je pakket

Kies het pakket dat het beste bij je past. We raden voor de meeste kleine website's ons Medium pakket aan. Heb je een grote website dan raden wij ons Ultimate pakket aan. Hulp nodig bij het uitzoeken van een pakket? Neem gerust contact op.

2: Vul de korte vragenlijst in

Bij Website Specialists regelt je jouw traject gemakkelijk online. Je hoeft dus niet helemaal naar ons kantoor. Je kunt simpelweg een korte vragenlijst invullen waarin je ons de benodigde informatie geeft om aan de slag te gaan.

3: Laat ons het werk doen

Ons team gaat voor je aan de slag. We sturen je de website teksten zodat je deze kunt bekijken en eventuele aanpassingen gemaakt kunnen worden voordat ze op de site gaan. Mocht het zijn dat er iets is wat we voor je kunnen betekenen kun je altijd contact op nemen en je ontvangt binnen 24 uur antwoord.

PRIJZENPAKKETTEN

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Losse Pagina

75
50
 • Max 400 Woorden
 • 1 Pagina
 • Gratis Feedbackronde
 • 5 Euro Korting Per Extra Pagina
Incl. 1 Maand Tevredenheidsgarantie

Medium Website

349
50
 • 2 Feedbackrondes
 • Max 2000 Woorden
 • Max 5 Pagina's
Populair
Incl. 1 Maand Tevredenheidsgarantie

Large Website

459
50
 • 3 Feedbackrondes
 • Max 2800 Woorden
 • Max 7 Pagina's
Incl. 1 Maand Tevredenheidsgarantie

Niet Gevonden Wat Je Zocht?

Bekijk al onze services
1
  1
  Winkelmandje

  Wat is de reden dat je onze pagina verlaat?

  1 Jaar Gratis Hosting en Domeinnaam

  Wat gebeurt er na het eerste jaar gratis hosting?

  Na het eerste jaar gratis hosting krijg je de keuze om de hosting bij ons te laten verlengen of om deze te beëindigen. Het verlengen van de hosting kan bij ons vanaf 6 euro per maand. Handig! Want zo hoef je niet van alles zelf te regelen. Kies je er voor om de hosting te beëindigen sturen we je een backup van de site zodat je deze zelf ergens anders kunt hosten. 

  WEBSITE VOORBEELDEN

  Klik op een van de website voorbeelden om een live demowebsite te bekijken